100131 .

wow, första månaden på året har passerat. om det ska fortsätta i den här takten är det snart 2011! efter 2011 kommer 2012, då går jorden under. yippie.


en snabbrepris av helgen lyder följande:

i fredags var jag och anton lediga från jobbet, så vi åkte till stan för att titta lite på hindersmässan och det var apkallt ute. att man aldrig lär sig att det är samma skit på den där marknaden varenda jävla år! ändå ska man envisas med att gå runt där och förfrysa alla sina kroppsdelar. sjukt.
in i värmen på café java efter en stund. där blev det kaffe/te med en adam :)
därifrån sprang vi direkt till creperiet, som faktiskt var ett väldans trevligt ställe, för att luncha med david. har faktiskt aldrig varit där förut, men det blir garanterat fler besök! barn- och barnvagnsvänligt och anabelle bara älskade deras lilla lekhörna.
på kvällen blev det bio för antons del och jag var hemma med anabelle. trodde att jag skulle hinna göra massa grejer den kvällen, men tji fick jag. såklart att anabelle inte ville vara på sitt bästa humör just den kvällen.
två tårtbottnar skulle göras, lägenheten städas, mat skulle lagas och mount everest på diskbänken.
tårtbottnarna blev tårtbotten, singular alltså. den ena fick åka direkt i sopen. och så blev det inte så mycket mer gjort, förutom lite korvstroganoff med ris.

i lördags blev det födelsedagsmiddag och fika (min über-fina prinsesstårta) hos antons föräldrar för bröderna sandberg. anabelle slocknade som ett ljus vid köksbordet direkt efetr tårtan den kvällen :)

idag åkte vi hem tidigt som satan (sov hos anton mama och baba) för att hinna med allt jag inte gjorde under fredagkvällen. simon kom med käk och hjälpte till att städa och leka med anabelle.
värsta sistaminuten kalaset blev det hos oss i alla fall. gästerna var komna och  jag stod fortfarande och höll på med tårtorna. sån är jag. stress i renaste form. tror tårtorna var ganska goda ändå och barnen underhöll de äldre gästerna.


egentligen borde jag lagt mig för att sova för länge sedan, tänkte nämligen hinna upp och tvätta lite före jobbet imorgon bitti. smart som jag är hade jag bokat tvättstuga idag, mitt under kalaset, så fick smyga ner till källaren lite då och då och hoppas att ingen märkte.
anaelle somnade kl 19 idag, vilket är sjukt tidigt för att vara anbelle. hoppas hon fortsätter så och vaknar lite tidigare på morgonen ,och inte 30 minuter innan vi måste gå till dagis.

nu ska jag "dejta kudden" som alla säger. det måste nog vara det larvigaste uttrycket ever.


pusshej.


100126 .

idag var en bra dag, tror jag. det blev mycket skratt på jobbet med karin och rosita :) egentligen har man ganska mycket tid att utveckla nya talanger och syssla med det ena och det andra under arbetstid när man jobbar som telefonförsäljare. t ex har jag blivit ganska duktig (tycker jag själv) på att skriva skrivstil,jag menar man klottrar ju ganska mycket när man pratar i telefon. dessutom har jag utvecklat en passion för korsord! jag sitter varje dag och löser korsord tillsammans med karin i sju timmar. galet. idag gick det så långt att vi gjorde ett eget korsord och våra konstnärliga talanger sattes på spel. mycket underhållande. jag funderar på om man kanske skulle ta med sig lite kläder som behöver lagas till jobbet, det blir ju aldrig gjort annars. sy fast knappar är ju inte direkt fritidssysselsättning nummer ett. eller sticka färdigt en halsduk som jag började på när jag var gravid med anabelle. som småbarnsmamma är inte stickning heller direkt prioritering nummer ett när man får en ledig stund över. imorgon ska anabelle vara med min mamma så att anton och jag kan jobba längre. tycker att veckorna gör så fort numera. först är det måndag och vips så var det helg! nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre, så jag slutar här helt enkelt. pusshej.

100123 .

lördag. snart ny vecka igen. jiho.. varför ska helgen vara så hänsynslöst kort jämt? jag hinner aldrig med allt jag tänkt göra.
jag menar, för två minuter sedan i skrivande stund blev det söndag och det innebär ju faktiskt att morgondagen är arbetsdag. jag har inte slutfört någonting som var planerat sedan jag slutade jobbet i fredagskväll.
diskbänken ser värre ut än någonsin för att inte tala om badrummet.

den enda som blivit ordentligt gjort idag är att anton gjorde rent akvariet, som man knappt såg in i längre, och jag hjälpte till lite på ett hörn. han kan ibland, min anton.
min syster är här för tillfället och ugglar o.c. med mig, förresten.

imorgon är det tvättstugan som gäller. snark!

denna blogg verkar också bli fylld med bara en massa totalt värdelösa inlägg.

pusshej!

100122 .

första inlägget i nya bloggen. känns rätt fräscht.


pusshej .