100327 .

skönt! 
alla mina grejer från lägenheten är flyttade. mellanlandar hos mamma tills jag flyttar in i min egen lägenhet i juni, förhoppningsvis.
jag känner mig som en helt ny människa och gör sånt jag inte gjorde förut. till exempel så har snickers och cola blivit min nya passion. jag har aldrig tyckt om snickers och inte cola heller egentligen.

sen har jag också upptäckt min naturbegåvning. vet faktiskt inte ärligt talat vad jag ska säga mer än så. så typiskt mig bara. jisses.


anabelle ar somnat i soffan. jag har en liter cola och två stycken snickers kvar. för mig själv.

pusshej.


100323 .

ber om ursäkt för dålig uppdatering, märker att det är (av nån jävla anledning) en hel del som är här och kikar varje dag, men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva.
allt är nästan bara bra nu och då finns det inte så mycket att bittra över.
förutom att det regnade idag. jag vill ha så många plusgrader som möjligt och sol. mycket trevligare att snön smälter bort på det viset. jag vill cykla till jobbet, inte sitta åka de där jobbiga bussarna som dessutom envisas med att bli ett enda virrvarr från och med nästa vecka, ha på mig solglasögon och fina skor.

pusshej.


100317 .

fyfan vilken jävla dag.
började med att anabelle väckte mig hänsynslöst tidigt och mamma i stort sett slet upp mig ur sängen kl 8(!).
åkte till lägenheten och packade ihop i stort sett alla mina grejer, nästan i alla fall.
resten av dagen har jag kokat av ilska och irritation.
jag fattar inte hur man kan vara så nonchalant och hänsynslös? jag vet att du läser detta, så snälla ta åt dig. detta är ingen jävla tävling om vem som kan göra den andras liv mest komplicerat, som du verkar tro. sluta vara så omständig. och ja, jag skriver detta offentligt för att jag vill att du börjar tänka till nu, på riktigt. jag är ledsen men du måste faktiskt prata med mig i 16½ år till.
sen var det inte så mycket mer.

pusshej.

100316 .

är så jävla förbannad just nu. hade det varit fysiskt möjligt att spruta rök ur öronen, hade jag gjort det.
nu är jag fri och det är så otroligt skönt. att det skulle till en sån korkad grej innan jag vaknade?
det går lite uppför just nu, men efter regn kommer solsken, eller vad säger man?

pusshej.

100313 .

you think you know, but you have no idea.


100308 .

klockan är sjukt mycket och jag borde somnat för länge sen. istället har jag suttit uppe och sysslat med det ena och det andra. allt känns inte lika pissigt längre. som jag själv brukar säga; det löser sig alltid, på ett eller annat sätt! idag har det till och med ryckt till i mungiporna på mig ganska många gånger av olika anledningar :) det blir nog bra det här ska ni se. pusshej.

100304 .

det är ju helt fantastiskt..